Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Souhlasíte s umístěním odkazu na aukro na stránkách www.napomockockam.cz a byli byste ochotní se tam bezplatně registrovat? |
Ano |
|
88% |
[ 15 ] |
Ne |
|
11% |
[ 2 ] |
|
Celkem hlasů : 17 |
|
Autor |
Zpráva |
chichotalka vládkyně/vládce střechy

Založen: 27. 11. 2008 Příspěvky: 2612 Bydliště: Praha 4 Modřany
|
Datum vložení: po 04.květen 2009, 15:59 Předmět: |
|
|
jediný, co mě děsí je, že nevlastním tu www stránku, jinak bych už dávno vyplnila vše potřebné..takže... nevím, jelsti by pipa nemusela být už zaregistrovaná-plnně-tzn i s tím kódem co chodí doporučeně domů a nemusela si o to zažádat sama.. chápete to taky tak?
|
_________________ Kocouřiska: Solík, Mooník, Shiny, Jupiter alias Jupík- všichni z OS Podbrdsko- v kočičím nebíčku
Kočička: Delinka- naše britská čokoládová dámička, z ch.s. Royal Sapphire
Pejska Pusinka- mopsík |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ivetka vládkyně/vládce střechy

|
Datum vložení: po 04.květen 2009, 16:00 Předmět: |
|
|
No a Vy jste se zatím jen registrovala do programu, nebo jste zkoušela i to ,,nový kod"...pokud to dobře chápu, tak až budeme mít ten kod, tak pipa ho zadá na stránky a banner se objeví...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Datum vložení: po 04.květen 2009, 16:04 Předmět: |
|
|
Já právě nevím, jestli to musí udělat pipa...ono by to dělat měla, protože jako jediná může zadat na stránky ten kod, ale pokud jí ten kod Vy dáte, tak jsem myslela, že to nebude problém...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Datum vložení: po 04.květen 2009, 16:05 Předmět: |
|
|
tak já to zkusím, hlavu mi neutrhnou, že jo?
|
_________________ Kocouřiska: Solík, Mooník, Shiny, Jupiter alias Jupík- všichni z OS Podbrdsko- v kočičím nebíčku
Pejska Pusinka- mopsík |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Datum vložení: po 04.květen 2009, 16:10 Předmět: |
|
|
tak to bude asi muset udělat Pipa..tam to po mně chce potvrzení, že jsem majitelem, nebo oprávněným uživatelem této schránky.. takže bych tam musela zaškrtnout, že jsem oprávněným uživatelem....atd... takže co teď? mám to zaškrtnout? nebo to může udělat nějaké brikule?
|
Pejska Pusinka- mopsík |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Datum vložení: po 04.květen 2009, 16:13 Předmět: |
|
|
Myslím, že to můžete zaškrtnout, to se snad Pipa nebude zlobit ...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Datum vložení: po 04.květen 2009, 16:17 Předmět: |
|
|
jéé, tak oni jsou takový mantáci, že i když jsem nic nepotvrdila, tak mi přišel mail, že žádnost posoudí do 5 dnů a potom teprve můžu generovat kód.. ach jo. takže na aukru jsem zatím zkončila a žádný blbý zatržítko mi teď nepomůže..byť by se Pipa nezlobila. 
|
Pejska Pusinka- mopsík |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Datum vložení: po 04.květen 2009, 16:31 Předmět: |
|
|
Tak to je něco,to jsem zvědavá, co Vám napíšou 
|
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
pipa1 vládkyně/vládce střechy

|
Datum vložení: po 04.květen 2009, 16:31 Předmět: |
|
|
chichotalko, klidně to zaškrtni, zřejmě ti vygenerují kód, který mi pak přepošleš a já ho dám na stránky.
Jinak můžeš udělat to, že Alt+PrintScreen vyfotíš celou obrazovku, vložíš to pak Ctrl+V buď do wordu nebo do Malování a pošleš mi ten soubor, abych se na to mohla podívat.
|
_________________ Co je za námi? A co je před námi? Tyto otázky blednou ve srovnání s tím, co je v nás.
www.napomockockam.cz
Filípek Bílý
Majda Tříbarevná I.
Errol Výtečník
Majda Tříbarevná II. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gabi kočička/kocourek

|
Datum vložení: po 04.květen 2009, 16:40 Předmět: |
|
|
Já zaregistrovaná nejsem, ale klidně se přidám.
|
_________________ Kubík - (S)vůdce naší lidské smečky
www.napomockockam.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Datum vložení: po 04.květen 2009, 16:50 Předmět: |
|
|
pipa1 napsal: | chichotalko, klidně to zaškrtni, zřejmě ti vygenerují kód, který mi pak přepošleš a já ho dám na stránky.
Jinak můžeš udělat to, že Alt+PrintScreen vyfotíš celou obrazovku, vložíš to pak Ctrl+V buď do wordu nebo do Malování a pošleš mi ten soubor, abych se na to mohla podívat. |
no teď budu čekat do pátku, pokud myslí všechny dny. pokud počítají jenom pracovní, tak je to až v pondělí.. ale uvidíme, co napíšou.. dám vědět. Já jsem to už shodila s tím, dej se vůle boží, protože abych na to vejrala a ono mi to psalo, vaše žádost se vyřizuje opakovaně.. to už ne.takže dám vědět..ale snad se to povedlo..
|
Pejska Pusinka- mopsík |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ivcav vládkyně/vládce střechy

|
Datum vložení: po 04.květen 2009, 17:17 Předmět: |
|
|
Já jsem taky plně zaregistrovaná, můžu nějak pomoct? Jinak hned jak to bude fungovat, zaregistruju i manžela, a mamku, a tátu a ségru a tak
Ale snad se vám to podařilo, dejte pak vědět (jste šikulky)
|
_________________ Zdraví Vás Ivča a Kačenka II. (*29.8.2004) a Maceška (*18.10.2004) a Gabča (*15.7.2007)
Dokud člověk nemiloval zvíře, část jeho duše zůstává neprobuzena.(Anatole France) |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Datum vložení: po 04.květen 2009, 18:19 Předmět: |
|
|
Taky budu registrovat všechny okolo ...jinak trochu off-topic: na účtu RB už je na další pytel 
|
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Markéta Horáková vládkyně/vládce střechy

|
Datum vložení: čt 14.květen 2009, 14:10 Předmět: |
|
|
Můžu se zeptat někoho "povolaného", jak to dopadlo s akcí aukro? Registrovaná sice jsem, ale určitě by se našel někdo, koho bych přihlásila 
|
|
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Datum vložení: čt 14.květen 2009, 14:22 Předmět: |
|
|
akce aukro zkončila na tom, že neposlali ten blbej banner ještě,, takže nevím, co s tím, zrovna jsem to dnes Pipě psala.
|
Pejska Pusinka- mopsík |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|