Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Tomajda novorozeně

Založen: 06. 04. 2015 Příspěvky: 4 Bydliště: Praha východ Zdiby
|
Datum vložení: út 07.duben 2015, 20:59 Předmět: Ztracený kocour Praha východ ZDIBY jménem PÁJA |
|
|
Dobrý den
Touto cestou žádám všechny lidi dobré vůle ohledně zaběhnutého kocoura slyšící na jméno PAJA. Kocour je starý 1/5 roku ,vykastrovaný. Bílé ponožky, bílý lem /takzvaný obojek/ kolem krku. Ne moc silný ,tak ako rát. Zbytek žíhaná světle černá převládající tmavě černá jako zbarvení tygr.
Zatoulal se už jednou a našel jsem ho ve starém bydlišti Praha 8 Březiněves cca 10KM od nynějšího bydliště po dvou dnech. Opětovně jezdím každý den se tam dívat a hledám, ale marně . Může být dezorientován a může být ve Zdibech. Je velice přítulný a hodný a hlavně očkovaný. Pokud na něj narazíte prosím ihned mě kontaktujte na tel 778204474 nebo 704048998.Budu se revanšovat. Moc nám chybí a hlavně je po operaci zadní tlapky o kterou málem přišel a proto sním chodíme na pravidelné kontroly které jsou potřeba. Dále je čipováný! Fotka v sekci Alba /Ztratily se
Naposledy upravil Tomajda dne st 08.duben 2015, 21:41, celkově upraveno 4 krát |
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lísinka kočička/kocourek

|
Datum vložení: st 08.duben 2015, 0:10 Předmět: |
|
|
V té Březiněvsi pátrejte dál,už jednou se tam vrátil a zřejmě tam míří i teď.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tomajda novorozeně

|
Datum vložení: čt 09.duben 2015, 21:37 Předmět: |
|
|
Dobrý večer
Tak mám dobrou zprávu. Dnes nám volali dobří lidé s Březiněvsi a našli ho tuláka. Dal jsem jim krabici žrádla pro kočky poněvadž je mají taky a hned jsem si pro něj jeli. No neskutečná radost. Hned se mazlil a samozřejmě po týdnu hladový jak Tygr. Už ho máme doma a jsem spokojen že opravdu vše s dobrým koncem. Ale vím že se to bude opakovat znova a nevím co pro to udělat. Pokud máte nějakou radu tak sem sní.
Každopádně mnohokrát Děkuji
Tomáš
|
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eva Bart. mňaudáma/pardál

|
Datum vložení: čt 09.duben 2015, 22:15 Předmět: |
|
|
Pořiďte mu kamarádku 
|
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tomajda novorozeně

|
Datum vložení: čt 09.duben 2015, 22:21 Předmět: |
|
|
Má. Máme kočičku a sní její koťata. Koťata jsou třištvrtě roku stará a jsou furt jen okolo baráku cca 1 h venku i kočička JAJA. Neumím si to vysvětlit. A teď na něj zaútočil jeho potomek Štístko že si to neumím vybavit. Buď mu dává najevo že tu nebyl nebo jako že je tu vetřelec. No dějou se věci a druhý potomek Merlin ten ho vítal.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eva Bart. mňaudáma/pardál

|
Datum vložení: čt 09.duben 2015, 23:05 Předmět: |
|
|
No jo - tak to chce celou smečku vykastrovat! Jak začnou koťata dospívat, budou se snažit ve smečce prosadit a budou se napadat a vyhánět se. A když přijde říje, toulání nezabráníte !
Já jich mám devět ve věku od dvou do patnácti let - tři holky a šest kocourků, všechno kastrované a je pohoda 
|
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tomajda novorozeně

|
Datum vložení: čt 09.duben 2015, 23:34 Předmět: |
|
|
Děkuji. Napadlo mě to taky ale neřeší to situaci že PAJA se opět zatoulá. Jak tomu předejít. Ale jsem vám vděčný za každý názor.
Děkuji pěkně Tom
|
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vixenne vládkyně/vládce střechy

|
Datum vložení: pá 10.duben 2015, 18:30 Předmět: |
|
|
Zdravím Vás Tome, těším se šťastnému konci.
Bylo by ve Vašich sílách zabezpečit Vaši zahradu nebo její část a jen v této zabezpečené části zahrady (ideálně propojené s vchodem do domu) nechávat kočky venku?
Kočky by mohly ven a současně by se Vám Paja a ani mladí kocourci nemohli toulal.
|
_________________ Vixenne
http://norwegiantomcats.wix.com/slovensky
http://norwegiantomcats.wix.com/english
http://skogkatt.webnode.cz/
Aktuálně 3 kočky v bytě (chovný kocour, chovná kočka a kastrátka), občas 4 kočky v bytě. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|