Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
E.la mňaudáma/pardál

Založen: 24. 11. 2012 Příspěvky: 159 Bydliště: Praha a Náchodsko
|
Datum vložení: ne 22.říjen 2017, 0:31 Předmět: Kocourek se stale vraci... |
|
|
Koncem zari se u nas na zahrade zacal objevovat asi rocni rezavy kocourek, dojidal po nasem Honzovi. Nedokazala jsem ho porad vyhanet a zacala ho krmit, byl hladovy a maly. Od te doby mu hledam novy domov - nas Honza je starsi, ma ledvinovou dietu a na kocourka zarli. A navic odjizdime na zimu do Prahy do bytu. Novy domov se mi najit dari, kocourek je hezky a kontaktni. Problem je, ze se porad vraci. Naposledy odjel do domku k rodine, kde by se urcite mel fajn. Odjel vecer, treti den rano byl zpatky - 10 km, musel pres lesy, nejak se dostat pres reku. Nechapu! Vzit ho do Prahy nemuzu, nekam ho dam, vrati se - cim dal, tim vetsi riziko. Idealni by bylo ho udat nekde v sousedstvi, kdy by si ho mohli z nasi zahrady vzit zpet. Jenze tady ho nikdo nechce. Utulek je posledni reseni, ale i tam maji narvano. Uz me moc reseni nenapada. A to mam za to, ze jsem ho neodehnala...
|
_________________ Jan Mourek zvaný Honza:-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KáčaV vládkyně/vládce střechy

|
Datum vložení: ne 22.říjen 2017, 23:07 Předmět: |
|
|
Je důležité, aby nový majitel kocourka tak na 4 týdny zavřel-v domě, bytě, popř. alespoň někde v garáži, dřevníku nebo tak někde, odkud se kocour sám nedostane a kde bude krmen. Kočka je teritoriální zvíře a chvilku trvá, než si zvykne. Je to důležité, i když byl kocour doteď venkovní. Jinak se bude stále vracet a jeho cesta nemusí vždy dobře skončit....
|
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|