Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
petrask kočička/kocourek

|
Datum vložení: út 05.listopad 2013, 23:46 Předmět: |
|
|
Doufejme, že hasiči nebudou chtít zásah zaplatit, jinak je Vlček nejdražší kocour v širokém okolí.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tery18 kočička/kocourek

|
Datum vložení: út 05.listopad 2013, 23:55 Předmět: |
|
|
právě, mohli ho hned předat...a my jsme na něj ještě nadávali, že nás nemá rád a úplně na nás kašle...chudinka...
syčí krásně! to jsem u něj snad ještě neviděla, paní z útulku říkala, že syčí hlavně na kočky-holky a na koťata... asi i na lidi...jsem strašně zvědavá, jestli mě zítra pozná...
Naposledy upravil Tery18 dne út 05.listopad 2013, 23:59, celkově upraveno 1 krát |
_________________ modrý VLČEK - mazel, chytrák, zlatíčko, zlobidlo, nemotora...
bílý kocourek HUDÍK (duben 2009 - 23. 7. 2010) 1 rok a 2 měsíce ranní mazel - v kočičím nebi
(1989-2001) nejmilovanější první kocour Kubíček - v kočičím nebi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tery18 kočička/kocourek

|
Datum vložení: út 05.listopad 2013, 23:57 Předmět: |
|
|
jo, z toho placení výjezdu mám taky obavy....
právě vypadal ve formě, taky jsem do něj cpala předtím ten Roboran na srst...to minule jak se vrátil po 10 dnech vypadal teda hrozně!
|
bílý kocourek HUDÍK (duben 2009 - 23. 7. 2010) 1 rok a 2 měsíce ranní mazel - v kočičím nebi
|
Návrat nahoru |
|
 |
janako vládkyně/vládce střechy

|
Datum vložení: st 06.listopad 2013, 0:11 Předmět: |
|
|
Po stromech lézt teda neumí, ale určitě Vás hned pozná...
Holt chtěl být v televizi...někdo pro to udělá cokoliv...
Doporučuju vydatně přikládat na kmen a trénovat lezení dolů pozpátku...příště byste to k náhradě dostat asi mohli... 
|
_________________ Zvířata mám ze všech lidí nejraději... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Magda K. vládkyně/vládce střechy

|
Datum vložení: st 06.listopad 2013, 20:49 Předmět: |
|
|
I dnes ti to moc slušelo, hvězdo. 
|
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
krmič vládkyně/vládce střechy

|
Datum vložení: st 06.listopad 2013, 21:08 Předmět: |
|
|
Jak jsem to viděl v televákách, tak jsem se musel podívat, jestli to někdo komentuje na netu. A ono jo, už delší dobu
Ale hrál kocourek krásně, skoro jsem si říkal jako by to bylo schválně naaranžované, jako v Hollywoodu 
|
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tery18 kočička/kocourek

|
Datum vložení: st 06.listopad 2013, 23:58 Předmět: |
|
|
dnešní přeslazená happy end reportáž je zde:
http://tn.nova.cz/zpravy/tv-archiv/televizni-noviny/televizni-noviny-br-tn-6-11-2.html
(čas 01:52)
no schválně naaranžované to tedy rozhodně nebylo milerádi bysme si tuhle šarádu odpustili. Dokonce jsem v tom útulku přes reportéry mluvila telefonicky s tím záchranářem a ještě se smál kdyby zase něco, tak stačí zavolat jejich tým naštěstí k úhradě mi nikdo nic nedal...
ale o Vlčka už bylo větší množství zájemců, já jsem naštěstí hned řekla, že má ulomený kus zubu, tak mi ho vydali.
Radši jsem je tam upozornila, že je možný, že tam Vlček třeba skončí zase - nepoučitelnej, tak už si ho budou pamatovat
Prý si zabral kukaň pro sebe a na všechny syčel, individualista... no nevim, jestli mě zrovna poznal, byl ve stresu (já taky), najednou tolik koček (setkal se zatím jen s jedním nekastrovaným kocourem ze sousedství, kterého se panicky bojí a řve při tom jak na lesy hrůzou) a smečka psů...počůral se pak cestou do přepravky...ale doma vrněl jak blázen!!! sežral spousty jídla a v podstatě kdykoli se na něj člověk jen podivá, už vrní...to dřív teda opravdu sporadicky...
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
evelinas vládkyně/vládce střechy

Založen: 05. 02. 2013 Příspěvky: 479 Bydliště: Košice Slovensko
|
Datum vložení: čt 07.listopad 2013, 13:42 Předmět: Stratil se náš milovaný modrý kocourek Vlček. |
|
|
Je to výborná správa,že Vlček je už doma a v poriadku.Držíme mu všetky tlapky ,aby sa poučil a presvedčil ,kde je mu najlepšie.Predsa je ta telka na niečo dobrá.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
marcelaul vládkyně/vládce střechy

|
Datum vložení: čt 04.červen 2015, 16:13 Předmět: |
|
|

|
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|