Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ZuzanaA mimčo

|
Datum vložení: po 03.únor 2014, 11:08 Předmět: Ztratil se zrzavý kocourek - Roztoky u Prahy |
|
|
V sobotu 1.2. se nám na Solníkách ztratil téměř čtyřletý kocourek Oskárek. Je zrzavý, kastrovaný a přítulný. Předem moc děkujeme za pomoc při nalezení - tel. 606 814 633
|
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
ZuzanaA mimčo

|
Datum vložení: st 05.únor 2014, 8:46 Předmět: Oskárek se našel! |
|
|
Bohužel se zlomenou čelistí, tak už je po operaci. A já si lámu hlavu, co se stalo. Kocourek, který se držel max 50 metrů od domova, se našel 500 metrů od domova, kromě té tlamičky nebyl vyhublý, bez dalšího škrábnutí, čistý kožíšek.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ailurofil novorozeně

|
Datum vložení: st 05.únor 2014, 14:21 Předmět: Re: Oskárek se našel! |
|
|
To je dobře 
|
_________________ Lucie+Adélka+Prcek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gertruda Vaculovičová mňaudáma/pardál

|
Datum vložení: st 05.únor 2014, 15:38 Předmět: |
|
|
Tak mě napadlo, jestli z nějakého nárazu, např. auta anebo kopance....jinak nevím, jak by se mu to mohlo přihpdit.
Hlavně, že je doma a možná má ponaučení, aby již nechodil ven a netoulal se!
To Vám dal někdo vědět, anebo jste jej nalezli náhodou....
|
_________________ Lumpík |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ZuzanaA mimčo

|
Datum vložení: st 05.únor 2014, 15:55 Předmět: |
|
|
Gertruda Vaculovičová napsal: | Tak mě napadlo, jestli z nějakého nárazu, např. auta anebo kopance....jinak nevím, jak by se mu to mohlo přihpdit.
Hlavně, že je doma a možná má ponaučení, aby již nechodil ven a netoulal se!
To Vám dal někdo vědět, anebo jste jej nalezli náhodou.... |
S veterinářem jsme usoudili na auto, ale jinak je bez zranění,tak v tom případě měl z pekla štěstí. Kopanec mě napadl taky, protože kousek je hřiště s rampama na skateboard, tak jestli nějaký puberťák... a nebo je také možnost, že na tu rampu lezl a spadl.
A vrátil se nám shodou okolností - volala paní, že ho našla a že než popošla pár kroků k letáčku pro moje číslo, tak ho naložilo červené auto. Tak jsem jí poděkovala, že si obvolám veterináře. Položím telefon a zvoní zvonek - moje kamarádka s Oskárkem v autě! Našla ho, nelenila, krvácejícího naložila a přivezla Takže kombinace - letáčky visely na každém rohu, ve zverimexu a podobně. A všechny kamarádky jsem obeslala, že ho hledáme. On se totiž opravdu vůbec nikdy netoulá a už vůbec ne přes noc, býval jen přes den u sousedů u jejich kocoura na návštěvě tak proto jsem vyhlásila paniku okamžitě. Ale je pravda,že tady to funguje skvěle, kamarádky mi každou chvíli volávají, jestli máme kocoura doma, že je někde zrzek. A já si vždycky dělala legraci, že mi tu chrápe na gauči.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gertruda Vaculovičová mňaudáma/pardál

|
Datum vložení: st 05.únor 2014, 16:07 Předmět: |
|
|
Dobrý den, mám převelikou radost, ale nyní vidíte, jak je dobře, co nejrychleji to všude rozhlásit, hlavně mezi známými.
Přeji Vám, aby se již nikdy nezatoulal a Vám dělal jenom samou radost!
Gertruda se svojí kočičí smečkou
http://www.kocka-info.cz/Members/gertruda.aspx?userid=1274
|
_________________ Lumpík |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ZuzanaA mimčo

|
Datum vložení: st 05.únor 2014, 16:14 Předmět: |
|
|
Gertruda Vaculovičová napsal: | Dobrý den, mám převelikou radost, ale nyní vidíte, jak je dobře, co nejrychleji to všude rozhlásit, hlavně mezi známými.
Přeji Vám, aby se již nikdy nezatoulal a Vám dělal jenom samou radost!
Gertruda se svojí kočičí smečkou
http://www.kocka-info.cz/Members/gertruda.aspx?userid=1274 |
Moc děkuju! Já vím, právě proto jsem neváhala, protože leckdy se stane, že zatoulanou kočičku někdo uvidí, za týden se rozvěsí letáčky, ale to už si nikdo nepamatuje, obzvlášť v oblasti, kde je hodně koček a běhají po zahradách volně. Našel se včera a ještě dneska ráno mi přišla smska, že ho něčí dcera včera viděla, takže lidi si těch letáčků opravdu všímají.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|